Mac-Club

Versión completa: Particionar disc dur.
Actualmente estas viendo una versión simplificada de nuestro contenido. Ver la versión completa con el formato correcto.

Ferre_66

Hola altre cop. En aquests moments ja estic molt a prop del que volia aconseguir. Ja se que es pot cambiar el disc dur a un imac g3 266 Mhz, que el disc dur pot ser quasevol ATA-66 o ATA-100, que pot girar a 5400 o a 7200 rpm, que es pot instalar el Panther fins a la actualització 10.7 sense perdre cap mena d'operitivitat del hardware, que haig de cambiar el firmware a 1.2 en el meu cas....., però el que no veig clar encara es com instalar el sistema (Panther).
Se que s'ha de fer una partició de, al menys, 8 gigues al disc dur per instalar-hi el sistema. Però la pregunta es: Com?.
Suposant que he cambiat el disc dur i que, per tant, el tinc vuit, al arrencar la màquina, haig de fer-ho amb el cd de instalació i amb la tecla C premuda. Aleshores hauré de particionar ho aixó es fa abans?.
Es a dir, la instalació del sistema Panther m'anira guiant els passos a fer, inclós particionar, o haig de fer coses previes?

No se si m'he explicat bé.

En resum, quan hagi posat el disc dur nou al imac g3 266Mhz, n'hi ha prou en instalar el sistema 10.3 i anar responent les preguntes que et vagi fent l'instalador?.

Bé..., gràcies a tots i fins aviat.
T'has explicat bé.

Lo normal en estos casos es meter el CD de instalación del Mac OS en el iMac arrancando desde él.
Entonces, aunque aparezca ya el instalador, vas al menú y abres la utilidad de discos. Es desdes esta aplicación que puedes particionar o formatear el disco siempre antes de la instalación.

Bona sort